Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 2 februarie 2014

LULU H. Paris – rochie de seara neagra cu trandafiri din viscoza - ultima postare a serii

Croita in clini, pe bie, rochia largeste cat sa o imbraci (nu are fermoar) si apoi se aseaza pe corp, pe orice corp, singura limitare e bustul (44X2 cm). Extraordinar de simpla si feminina, face in ciuda rochiilor “de nasa” cu eleganta ei. In partea de jos e larguta si se “deschide” gratios la fiecare pas. La fotografiile sa vorbeasca.

Geanta din piele naturala boho chic - maro

Mai mult decat Boho, gentuta asta e Indy.
Fata e din 5 petece mari dintre care unul cu animal print in relief.
Spatele e dintr-o bucata, din piele cu aspect used.
Pe fata are doi ciucuri din pene sustinute de cate un element metalic. Pe o parte a manerului un siret lung din piele tine alti doi ciucuri care au in plus cate 3 margele din lemn. Bareta e dubla
La interior un singur compartiment si un buzunaras cu fermoar.




ESPRIT – lana amestec, pulover cu guler bogat, negru

Ce are in plus? De ce se afla aici? Pentru ca are fata lucrata in bob de orez, mansetele si bata aplicate, iar gulerul e de o bogatie rara. Lana e foarte moale si pufoasa (ajuta mult 7% angora), negrul e foarte negru. Pentru firicelele albe din poze le pot multumi celor doua pisici :-) dar va asigur ca inainte de a fi bagat in punga a fost curatat cu peria bine-bine. In partea stanga, jos are un medalion de circa 1 cm, metalic cu logo-ul marcii.

GRIFFE TRICOT CLASS – bluza fara maneci verde praz, 70% matase

Lucrata in grupe, aceasta bluza se muleaza perfect pe corp. Bretelele sunt prinse in fata cu doi nasturasi (dar lungimea lor nu este reglabila). Decolteul decent este condimentat de o fanta care se poate incheia… sau nu J