Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

miercuri, 2 aprilie 2014

PENTRU EL - ANDEAN – 70%baby alpaca, 30% matase, pulover alb la baza gatului

Ce noroc au barbatii in seara asta... Baby alpaca si matase, torsade maruntele ca o dantela, absolut superb. Culoarea e la limita dintre alb si beige.

REZERVAT - 100% CASMIR, tunica bicolora, bej-fucsia

Inedita, speciala, altceva... impartita fix pe jumatate in doua culori, fata fucsia si spatele bej-camel, lunga cat o rochita si despicata in parti pana la sold, cu manecile ¾, aceasta tunica aminteste de kameez, tunica indiana – parte a costumului pakistanez Shalwar Kameez.
E foarte feminina si da un aer exotic purtatoarei, indiferent cu ce nadragi e combinata. Fularul din fotografii a fost achizitionat tocmai pentru minunata potrivire de culori, asa ca vine la pachet cu tunica.
Ineditul ca ineditul, sa nu uitam insa ca e facuta din cel mai fin casmir ceea ce o face intradevar o piesa de colectie.