Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 2 martie 2014

MEXX – fusta asimetrica din catifea de bumbac cu broderie, bej

O fusta casual clasica dar glumeata din catifea de bumbac. Partea de sus are un croi conventional si se aseaza bine pe talie si sold. Partea de jos are tivul asimetric, iar materialul o “demitizeaza” aducand-o cu picioarele pe pamantul vietii contemporane. E la limita dintre “sunt o fata cuminte” si “je m’en fiche”, diferenta o s-o faca bluza si pantofii cu care va fi imbinata.


CALVIN KLEIN – sacou gri primavara/ vara100

Fidel stilului sau minimalist, CK ne ofera un sacou care urmeaza linia corpului intr-o perfectiune a croielii rar intalnita. Culoarea e un gri imblanzit de dungute fine galben deschis. Se incheie cu un singur nasture cu logo. Am facut poze la cateva detalii pe care le consider importante si care deosebesc o “haina” de o “piesa de vestimentatie”