Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 9 martie 2014

100% matase naturala - compleu pantalon/ sacou rosu-bordo

Din shantung de matase naturala cu lumini si umbre, culoarea variind de la rosu pana la bordo, acest compleu elegant "rupe inima targului" la orice ocazie. Pantalonii sunt cu talie inalta, larguti pe sold iar sacoul are maneca 3/4, revere inguste si e cambrat. Sacoul si pantalonii sunt captusiti cu poliester rosu.


100% viscoza - fusta pantalon gri cu print negru

Fusta-pantalon a fost dintotdeauna gaselnita baietoaselor atunci cand erau nevoite sa poarte fusta, e comoda, pare fusta dar poti sa uiti sa-ti incrucisezi picioarele elegant fara sa-ti arati lenjeria intima... Cu o fusta-pantalon celebra scena din Basic Instinct ar fi fost demult uitata :-)))) Dar destul cu generalitatile, sa trecem la ale noastre... fusta in cauza are lungime medie, desenul e undeva intre tribal si floral, materialul racoros si vaporos. La spate e pe elastic asa ca nu are sistem de inchidere, in partea dreapta are un buzunarel liber (necusut de fusta) care se inchide cu un nasturas.





v-am zis ca e "pantalon"


Dimensiuni:
Talie = 37 (se intinde pana la 52-53)   Sold= liber      Lungime = 75
Pret = 50 lei

Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.

GIBIEMME - cardigan in grupe, ciocolatiu

Un cardigan elegant, "curat", clasic, in grupe. De observat detaliul de la mansete si bata unde se face trecerea de la grupele mai mari care formeaza corpul si manecile la grupele mai mici care au rolul de elastic. Lipseste eticheta de compozitie dar cu siguranta are bumbac, un pic de in si ceva lana. L-as vedea mai degraba la o tinuta office, cu fusta sau pantalon de stofa decat la blugi.


GAUDI Jeans Style - pulover cu gluga si marsupiu, negru

Un pulover sport, de purtat peste tricou (decolteul e foarte adanc). Pe marsupiu are logo-ul Gaudi din cristale. E un "integrale", adica e tricotat dintr-o bucata, nu are deloc cusaturi. Compozitia e de vara, 56% viscoza pentru o atingere racoroasa, 14% angora pentru un pic de pufosenie si 30% elastan pentru o tinuta perfecta, evident e foarte elastic (dimensiunile sunt luate in plan cu bluza neintinsa).