Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

luni, 10 februarie 2014

PASHMINA



Am umblat la colectia de esarfe si iata ce am gasit. Toate au dimensiunile 170/ 180 - 70. Nu-s doua la fel caci sunt tesute manual si au abateri de cativa centimetri in plus sau in minus.
Fiecare poza va avea un cod, pentru comanda folositi codul respectiv. De asemenea atunci cand o esarfa va fi rezervata acest lucru va fi mentionat in dreptul fotografiei, cele vandute vor fi sterse.
REZERVAT - cod 001 - Pashmina cu matase, are o parte glumeata cu multe culori, cealalta e bej cu albastru. Pret = 60 lei

REZERVAT - cod 002 - Pashmina, verde cu nuante de albastru, model paisley. Pret 60 lei

VANDUT - cod 003 - Pashmina, albastru electric cu bleumarin. Pret = 50 lei


cod 004 - Pashmina in nuante de verde, portocaliu, rosu, negru, desen paisley, paiete cusute manual pe o parte, Pret = 65 lei
cod 005 - Pashmina rosu cu albastru (intrepatrunderea culorilor pare violet). Pret = 50 lei

VANDUT - cod 006 - Pashmina in culorii vii: orange, rosu,galben, model paisley. Pret = 60 lei