Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

luni, 31 martie 2014

MARC AUREL – fusta office bleumarin cu dungute albe

“Gessato sul blu” in traducere mot-a-mot “creta pe bleumarin”, in traducere libera “material bleumarin cu dungute fine albe”, cine n-a ascultat L’Italiano al lui Toto Cutugno?
O fusta atat de clasica incat... cine n-o are, s-o cumpere :-) Totusi, ca toate hainele mele si asta are un twist: doua slituri inchise (promit mult si nu arata nimic) si cordonul din acelasi material (croit pe rotund, se aseaza perfect pe talie/ sold) cu catarama argintiu-stins.
Materialul e cea mai fina stofa de viscoza cu lana si 2% elastan... cat sa nu scoata “buci” dupa o zi de stat pe scaun. Poate fi purtata in talie sau pe sold (talie joasa) in functie de dimensiunile personale :-)

Dimensiuni:
Talie = 42   Sold = 50     Largime jos (semifond) = 63     Lungime = 51
Pret = 70 lei

O poti comanda sau poti pune intrebari despre ea la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.