Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 30 martie 2014

MASSIMO DUTTI - sacou clasic, scurt, negru

Se vede de la o posta ca nenea Massimo vine din croitoria clasic-barbateasca, stie sa "construiasca" tridimensional sacouri care imbraca perfect (din pacate, cred ca v-am mai spus asta, Madam Manechina e teapana ca mortu', motiv pentru care singurele lucruri care se aseaza pe ea decent sunt tricotajele).
Va rog sa urmariti in poze detaliile: cusaturile manuale, finisajele multiplelor buzunarase interioare, grija acordata fiecarui detaliu. Daca jobul va impune un dresscode formal, cu siguranta acest sacou va face furori prin perfectiunea lui aparent simpla... totusi l-as accesoriza cu o esarfa de matase intr-o culoare turbata :-)
* Nota -  acest sacou poate fi calcat corect numai la spalatorie!











Dimensiuni:
Umar = 38    Bust = 45       Maneca = 60     Lungime = 60
Pret = 130 lei

Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.