Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 1 septembrie 2013

NFS - EMPORIO ARMANI vintage - 100% lana, pantaloni dama, gri plumb

NFS = not for sale, adica momentan nu e de vanzare, motiv pentru care nici nu au pret. 
Daca nu mai poti trai fara ei, scrie-mi si vedem ce putem face.

Cum ziceam, moda revine si asta e un exemplu de necontestat: pantaloni cu talie inalta si pense de la EMPORIO ARMANI.
Materialul este o stofa groasa din lana 100%, aproape nesifonabil si sunt captusiti de sus pana jos si in fata si in spate asa ca nu scot genunchi si fund daca sunt abuzati pe scaunul de la birou. Buzunarele taiate oblic sunt partial acoperite de faldul pensei. Fotografiile nu sunt foarte reusite pentru ca manechinul nu are forme, e un fel de femeia snur-fara-burta-fara-c.. Atentie la dimensiuni, talia e in talie iar pe sold si coapse trebuie sa vina largut. Largimea la tiv permite purtarea peste cizma.Dimensiuni:
Talie = 36X2   Lungime (de la betelie pana jos) = 98   Lungime crac pe interior = 68
Largime crac sus = 31     Largime crac la tiv = 18,5Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.

p.s. dati cu incredere zoom pe poze, sunt facute la rezolutie foarte mare.