Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 1 septembrie 2013

NFS - Din anii ’90 – jacheta cu imprimeu floral, lambswool+angora

NFS = not for sale, adica momentan nu e de vanzare, motiv pentru care nici nu are pret. 
Daca nu mai poti trai fara ea, scrie-mi si vedem ce putem face.

La jumatatea anilor ’90 cand s-a reusit imprimarea cu succes a tricotajelor din lana (prin “cu succes” inteleg faptul ca desenul arata uniform si nu se lua la spalat) a explodat moda puloverelor pictate cu flori. Acest cardigan pufos, in perfecta stare in ciuda varstei, aduce un omagiu epocii sale.
Are un guler-fular (lucrat in maglia unita, motiv pentru care are mai mult puf si pare putin mai deschis la culoare decat restul cardiganului) care se poate purta in fel si chip si se incheie cu nasturi de sidef. Cele doua buzunare, precum si dosul tricotului, stau marturie ca la baza e un fir alb care a fost tricotat, incheiat, finisat si abia la final pictat. Vopseaua nu e rigida si nu afecteaza moliciunea tricotului.
Culorile sunt: corai, bleu, gri, antracit si nuantele lor


gulerul are alta structura de tricot, e mai pufos si pare mai deschis la culoare


A fost pictat cand era tricotat, incheiat si funisat - dosul si interiorul buzunarelor sunt albe

Dimensiuni:
Umar (cazut) = 52    Bust = 56   Maneci (mai scurte pt. ca umarul e cazut) = 49    Lungime = 75


Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.