Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 1 septembrie 2013

NFS -Pentru el – GIL UOMO – jacheta cu gluga si fermoar, infeltrito, antracit, 70% lana





Un alt fel de infeltrito desi principiul e acelasi: atunci cand vrei sa transformi tricotul in stofa, il fierbi pana se strange si devine nedesirabil, motiv pentru care se mai numeste si “lana cotta” = lana fiarta sau mai degraba lana coapta. Are tinuta unei tesaturi insa mai pastreaza ceva din elasticitatea tricotului si nu e teapana. Jacheta pe care v-o prezint are gluga si doua buzunare mari, inchise cu fermoar, in fata. Liniile sunt “curate” fara brizbrizuri, e la limita dintre casual si elegant. Nu e captusita.





Dimensiuni (masurate cu bluza in plan, tricotul neintins deloc):
Umar (cazut)= 52   Bust = 54    Maneci = 60 cm    Lungime = 65         
*atunci cand umarul e “cazut” adunati dimensiunea umerilor cu de 2 ori lungimea manecilor si apoi masurati “subiectul” de la o incheietura a mainii pana la cealalta, trecand peste umeri.
NFS = not for sale, adica momentan nu e de vanzare, motiv pentru care nici nu are pret. 
Daca nu mai poti trai fara ea, scrie-mi si vedem ce putem face. 
 
Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.