Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

VANDUT - ARMANI JEANS vintage - jacheta de iarna din lana (ultima postare a serii)

Armani Jeans e divizia pentru tineret a celebrului brand italian. Jacheta asta e o capodopera de arhitectura, e tridimensionala si cand incerci s-o pui in plan ca s-o masori. Vintage autentic din jumatatea anilor '80.
Materialul e o stofa de lana, captuseala e din bumbac matlasat. 
E genul de haina statement: umblu-n blugi si geaca in carouri, dar ghinion, geaca ma da de gol ca-s fashionista :-)
E purtata dar in stare foarte buna.






Gulerul mare se poate purta descheiat pentru un efect de sal, incheiat pana sus pentru un aer princiar sau rulat pentru un look mai putin dramatic.  Umerii sunt rotunjiti in jos, formeaza impreuna cu gulerul incheiat un S.
  Daca v-ati intrebat ce-are caciula mustar cu toata treaba asta, iata si raspunsul - cotierele din piele de caprioara (nu piele intoarsa) de culoare mustar.
Corpul e croit drept (nu e cambrat) dar e rotunjit mult la poale si formeaza doua slituri largi.


Nasturii cu tenta vintage au o ancora stantata precum nasturii de la uniformele marinarilor. 


Manecile sunt drepte dar se por strange la manseta in doua pozitii cu ajutorul nasturilor.



Dimensiuni... imposibil de masurat, marimea 14 UK dar fiind asa de permisiva ca si croiala as zice ca (in functie de inaltime) se poate purta de la marimea 10 pana pe la 16 (atentie manecile sunt lungi).

Pret = 250 lei
Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.