Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

VANDUT - 80% lambswool - cardigan raglan cu torsade, bej

Eheee, dragele mele, multe avem de povestit despre acest cardigan. Intai ca e tricotat in punct englezesc astfel ca e fara moarte si nu se va lasa, stramta, deforma in veci. Al doilea ca bentita (finisajul care pleaca dintr-o parte si da ocol gatului terminandu-se in cealalta parte a jachetei si care poarta pe ea nasturii si butonierele) e dubla, partea de deasupra fiind ornata cu torsade. Aceleasi torsade apar si pe linia rag;anului dar numai in fata, spatele fiind simplu. Are doua buzunare si slituri laterale (absolut necesare fiind destul de lung). Nasturii sunt din lemn insa partea centrala e imbracata in tricot subtire din acelasi fir ca jacheta.

Dimensiuni:
Umar = raglan    Bust = 52       Maneca = 65 (masurata de langa guler)     Lungime = 80
Pret = 80 lei

Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.