Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

VANDUT - VINTAGE - BETTY GOODMAN – cardigan casmir blend, cu romburi in culori pastelNu-s lamurita daca e chiar un cardigan sau mai degraba o camasa kinky (avea Betty, in ciuda varstei, un dar de a face haine cu destinatie “incerta”)... e mult mai frumos incheiat caci nasturii grupati cate doi sunt de efect iar romburile se vad bine atunci cand suprafata e mai mare (uitati-va la poze). Culorile sunt vernil, roz, gri, bleu ciel si antracit – l-as vedea impreuna cu pantaloni de stofa gri si cizme antracit caci nu mai are nevoie de alte culori pe langa el. E moale si matasos, merge purtat direct pe piele. Fara defect.


Dimensiuni:
Umar = 42           Bust = 52 cm       Maneci = 56 cm                 Lungime = 62 cm
Pret = 80 lei 70 lei
Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.