Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

VANDUT - mohair cu lurex, oversized

Avem aici insasi definitia puloverului pentru colanti: lejer, moale, cu slituri laterale si guler roll. In intunecimea sa licaresc discret luminite de lurex culoarea cuprului. E lucrat de sus pana jos in punct englezesc lejer, nu se deformeaza la spalat si nu lasa "coada" atunci cand inevitabil stai pe el. Firul e 75% mohair si 25% poliamida (procentele se calculeaza la greutate, mohairul e voluminos si usor, poliamida cu lurexul ei e grea si compacta, la ochi si la mana procentele sunt 90-10).
ACESTA ESTE ARTICOLUL REDUS CU 50% DIN PRETUL INITIAL, ADICA PRETUL LUI ESTE ASTAZI 60 lei.




atat e de pufos :-)




Dimensiuni (masurat in plan, neintins)
Umeri (cazuti) - 45 cm
Bust = 56 cm
Maneci = 56 cm (tineti cont la calcule ca umarul fiind cazut contribuie la lungimea manecii, pentru precizie adunati umarul cu de 2 ori maneca si apoi comparati rezultatul cu o bluza care va vine bine)
Lungime = 73 cm

Pret = 120 lei  100 lei


Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.