Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

VANDUT - PRADA - casmir/ lana, pulover roll, antracit

Cu PRADA asta e poveste lunga... e barbatesc dar l-am purtat doar eu, sotul meu nici n-a apucat sa-l probeze. E foarte gros si pufos, tesatura e punct englezesc iar croiul raglan. Este un "infeltrito" asta inseamna ca a fost tricotat foarte-foarte rar si foarte-foarte lung si apoi a fost supus unui tratament termic pana a ajuns la dimensiunile dorite indesindu-se. In afara de cazul ca va fi maltratat foarte rau isi va pastra forma si dimensiunile forever. Eticheta e negru pe negru, iar scrisul nu e imprimat ci e in relief din tesatura etichetei asa ca a fost foarte greu de fotografiat (e original). Adevarata pufosenie se vede in pozele cu etichetele. Compozitie: 70 lana, 30 casmir.









Dimensiuni:
Umar - nu se poate masura, e raglan     Bust = 56    Maneci (de la guler) = 76    Lungime = 66

Pret = 200 lei   180 lei


Il poti comanda sau poti pune intrebari despre el la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.