Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

VANDUT - SPORTMAX by MAX MARA rochie clos, viscoza+mohair

De ce am crezut eu oare ca "MAX MARA" era by-default? Da, Sport Max e linia pentru tineri de la Max Mara... de unde si pretul :-) o rochie Sportmax sare in magazin de 250 de euro.
Rochita asta e spectaculoasa, Partea de sus e lucrata in grupe 3/2 si de muleaza pe corp in timp ce partea de jos are un clos amplu care cade greu gratie viscozei. Compozitia e 67% viscoza, 20% mohair, 13% poliamida si fiecare are un rost: rochia are feeling de mohai, caderea viscozei si rezistenta la deformare a poliamidei. Are un element surpriza: un singur stras oval, in culoarea rochiei, pe cusatura umarului stang, in spate. Printre pufii mohairului se intrezareste luciul stins al vascozei. Las pozele s-o descrie, au iesit destul de bine.

Dimensiuni (masurata in plan, ca in penultima poza)
Umeri = 35 cm (tricotul se "inchide" mult din pricina grupelor, tineti cont ca manechinul are umerii 42)
Bust = 38 cm (la fel ca mai sus, manechinul are bustul 92, iar rochia nu statea prea intinsa pe el... ea?)
Maneci = 25 cm
Lungime = 91 cm (e mai lunga cand e imbracata, se lasa sub propria greutate)
Talie (inalta) = 42 cm
Circumferinta fusta jos = 268 cm

Pret = 150 lei


Il poti comanda sau poti pune intrebari despre ea la deluxe.hoarder@gmail.com atasand linkul postarii.